Agafen aire amb dos gols de Boniquet (2-0)

0
    33

15/12/2013 – Era imperatiu que el CF Badalona no fallés contra l’Huracán i els jugadors de Piti Belmonte van complir amb escreix, sumant tres punts d’or que els donen aire en la classificació i els permeten sortir de la zona de descens directe (ara són setzens, amb 18 punts, en plaça de promoció per a la permanència).  Dos gols de Xavi Boniquet, un a cada part, van tombar els valencians en un partit molt complet dels escapulats, que aconsegueixen una bona dosi de confiança per tancar la primera volta amb una nova victòria, en aquest cas al camp de Lleida. La mala noticia va ser la cinquena targeta groga de Sergio Gómez, que no podrà jugar a Lleida per sanció.

El Badalona, com ja ve sent habitual els darrers partits, va mostrar-se molt segur en defensa, no concedint ocasions clares al rival, i en aquesta ocasió sí que va saber transformar les seves oportunitats de gol. En la primera que va tenir Boniquet, aprofitant un regal de la defensa de l’Huracán, va afusellar Paco i va situar un 1-0 matiner (minut 18) que va donar tranquil·litat als de Piti Belmonte. Ja no hi va haver més ocasions en els primers 45 minuts, però el Badalona tenia controlada la situació.

En la represa l’Huracán va intentar fer un pas endavant, però va ser el Badalona el que sempre va mantenir el control, sobretot a la bona feina del mig del camp, amb jugadors com Sergio Gómez, Lolo o sobretot Joaquín, un dels més destacats. L’expulsió de Fali (minut 71) per una suposada agressió a Moha assenyalada per l’assistent va facilitar encara més les coses al Badalona, que amb superioritat numèrica va sentenciar. Un cop més va ser Boniquet, que va fer un dels seus millors partits de l’any, l’encarregat de marcar, aprofitant una passada de Sergio Gómez.  Aquí es va acabar el partit, amb un Huracán que ja no va inquietar i amb un conjunt escapulat que es va defensar amb la possessió de la pilota.

FITXA TÈCNICA:

CF Badalona (2): Marcos, Cárdenas, Joan Castillo, Robert Costa, Bermudo, Maestre, Sergio Gómez, Joaquín (Lázaro, 77’), Lolo (Neeskens, 87’), Boniquet i Enric Gallego (Moha, 65’).

Huracán València (0): Paco, Alexis, Pablo García (Keyta, 63’), Fali,  Ruso (Cubillas, 67’), Amarilla, Mathias, Luismi, Julia, Javi Navarro i Perona.

Gols: 1-0 Boniquet (18’); 2-0 Boniquet (75’).

Àrbitre:  Soto Grado. Va expulsar amb vermella directa els visitants Fali i al porter suplent Company, que era a la banqueta (71’). Va ensenyar targetes grogues als escapulats Maestre, Joaquín i Sergio Gómez i als visitants Mathias i Cubillas.