Scariolo elogia a Vives mentre assenyala a Heurtel

  0
  JOV-BAS (17).jpg

  15/12/2013
  El tècnic italià ha dedicat 3 minuts a l'actuació del base, al que li augura un gran futur, abans de parlar dels errors del seu equip

  L'entrenador del Baskonia, Sergio Scariolo, s'ha desfet en elogis de manera poc habitual per l'actuació de Guillem Vives, abans de començar a analitzar la derrota del seu equip. 

  El tècnic italià ha felicitat el FIATC Joventut per la victòria i ha començat una llarga explicació del que fa bé Vives, un jugador que "per la demostració de tantes qualitats en un jugador tant jove i en un rol tant delicat, feia molt de temps que no veia algú igual". 

  Scariolo ha prosseguit i ha catalogat a la perla verd-i-negre, que té contracte per tres temporades més, com un jugador "anotador, director, llest davant i darrera i amb el cap a lloc". "Tindrà un gran futur", ha sentenciat l'entrenador abans d'assenyalar al seu base, Thomas Heurtel, del que ha dit que "està intentant passar d'una dimensió de jugador amb característiques individuals a un jugador capaç de fer jugar l'equip i de defensar". "Està en aquest procés", ha conclòs.