Agarimos recupera la festa galega després de dos anys

  0
  Agarimos.jpg

  19/06/2015 – La rambla del Gorg acull aquest cap de setmana la 16a edició.

  L'agrupació gallega Agarimos de Badalona organitza aquesta cap de setmana, 19, 20 i 21 de juny, la 16a Festa Galega, oberta a tota la ciutat, que tindrà lloc a la rambla del Gorg, i no al parc del Turó d'en Caritg, on s'havia celebrat en les darreres edicions.

   

  L'any passat, l'entitat es va veure obligada a prescindir d'aquestes jornades tant significatives degut, principalment, a motius econòmics, tal com va passar l'any 2012. Però enguany malgrat les dificultats, l'agrupació ha tornat a realitzar un gran esforç per poder tirar endavant de nou aquesta festa, que porta celebrant des de 1997.

   

  Durant els tres dies, actuaran diversos grups culturals, no únicament gallecs; s'organitzarà el dissabte al matí el tradicional concurs de dibuix amb una sèrie de premis. A més de la resta de mostres musicals, es podrà gaudir de l'orquestra gallega Almirante, que actuarà els tres dies.

   

  D'altra banda, dissabte a mitjanit, es prepararà sobre l'escenari la gran queimada amb el seu conxuro, un licor típicament gallec, que es repartirà gratuïtament als assistents. A més, també durant els tres dies es podrà gaudir de la feria do pulpo. Diumenge al migdia, destacar que es realitzarà una missa capestre.