Agre retorn a Copa Catalunya; Minguella i Natzaret no aixequen el vol

0
    50

El Divina Seguros Joventut no ha arrencat amb bon peu la seva estrena a Copa Catalunya després de caure a La Plana davant el Geieg per un marcador final de 50 a 62.

El retorn de la Penya a Copa ha començat amb un regust més aviat amarg. La darrere temporada del conjunt verd-i-negre va ser fa 12 anys i aquesta campanya ha tornat la il·lusió a Badalona amb la presència del senior A a la màxima competició autonòmica. El debut de Toni Madrid a la banqueta ha començat amb derrota.

El partit davant les gironines va ser molt igualat a l'inici (15-15) amb Tania Hurtado com a màxima anotadora al primer quart amb cinc punts. Les faltes personals de les badalonines i l'encert des del tir lliure de les visitants van obrir una petita escletxa abans del descans (25-33).

A la represa, la Penya va iniciar el tercer quart amb triple de Georgina Garcia (28-33) però la reacció per capgirar el marcador no va ser suficient (40-51). Un parcial de 0-7 al darrer període va tancar qualsevol opció de victòria badalonina (50-62).

El pròxim 1 d'octubre a les 19:45h segona jornada de competició a la pista del Sant Nicolau.

A Primera Catalana, els equips badalonins també van caure en els seus partits de la jornada. La Minguella (0/2) no va tenir cap opció de triomf davant un aspirant a l'ascens: l'Snatt's Femení Sant Adrià B (43-71). El conjunt lila va portar el ritme del partit durant els quatre períodes tot i que a l'inici van estar encertades des del tir exterior gràcies a Sara Pascasi (6 punts i 14 en tot el partit).

El Sant Andreu Natzaret (0/2) tampoc va poder celebrar la primera alegria del curs a Pomar. L'equip de Ricart Gómez va caure davant el CB Olot per un ajustat 49-56. Les badalonines van dominar el marcador a l'inici per un punt de diferència (3-2) però les garrotxines van doblegar l'electrònic i ja no van deixar l'avantatge fins al final.

A Segona, la UB Llefià va estrenar la primera victòria de la temporada a Badalona davant el Santa Eulàlia (57-47) i el Círcol va caure davant L'Hospitalet B (81-42).