El Sant Josep somriu en el seu retorn a Lliga EBA (81-84)

0
    38
    DSC05018.JPG

El COALCI CB Sant Josep torna a Lliga EBA per la porta gran i arrenca la temporada amb victòria a L'Hospitalet davant el Collblanc (81-85). El conjunt de Sergi Vives va superar un desavantatge de 8 punts al darrer quart.

El Collblanc va iniciar el matx més encertat. Briand Holland va mantenir als parroquials en el partit i s'arribava al final del primer quart amb un triple de Meruelo (22-22). L'estrena era el dia de l'aler badaloní des del tir exterior, amb 4 de 5 en triples. Abans del descans, els de Vives van aconseguir obrir una petita diferència de sis punts (39-45).

A la represa, el Collblanc va agafar la iniciativa i retallava les distàncies. L'encert exterior de Jacas i Figuerola se suplia amb l'anotació de Cuesta. Els visitants tenien de nou el control del partit però no podien reflectir el joc al marcador i s'arribava al final del tercer quart amb molta igualtat (64-63).

A l'últim i definitiu període, dos triples locals els posaven 8 punts a dalt i dominaven el partit. Cuesta i Holland van agafar novament el timó del partit per sentenciar sota la direcció de Gerard Blat dos triples i sumar la primera victòria de la temporada (81-85).

La Minguella cau davant el Cambrils

La AE Minguella no va tenir la mateixa sort que a la jornada inaugural i va patir la primera derrota del curs al Maresme davant el Cabrera. Els maresmencs es van imposar per un marcador final de 70 a 59. Aquest dissabte a les 19:15h els badalonins buscaran el segon triomf del curs a Casagemes contra l'Escolapis Sarrià.

A Segona, El Badalonés B va dominar el seu partit davant la Creu Roja Viladecans. El conjunt de Martínez va portar el control i el domini al marcador durant tot el matx. Des de l'inici (15-29), l'equip badaloní va encarrilar la victòria, amb un màxim avantatge de 19 punts al tercer quart (54-73). Un parcial de 12-1 (75-79) van despertar els nervis als badalonins, però van embutxacar-se el primer triomf del curs sense més ensurts (82-89).

A Tercera, el Círcol B va protagonitzar la gran victòria de la jornada al derbi badaloní davant l'ABB (66-37). El Sant Josep B també va sumar un triomf contra la Cultural (72-70), així com la Minguella a la Verneda davant l'ASME (55-77) i el Maristes versus la Mir (77-78). El Natzaret va caure contra la Gramenet (57-58) i la Llefià davant el Coll (70-63).