Aïda Llauradó substitueix Carles Sagués al grup municipal d’ICV-EUiA

  0
  llaurado.jpg

  02/03/2015 – La presidencia d’ICV-EUiA recau sobre Asun Garcia, regidora per EUiA que va ser número 2 a les passades llistes i que va anunciar la seva retirada a finals d’aquest mandat.

  La coordinadora d’ICV Badalona, Aïda Llauradó, va prendre possessió de l’acta de regidora al Ple ordinari d’aquest dimarts, on va ser acompanyada per la coordinadora nacional d’ICV, Dolors Camats. 

   

  Durant la presa de possessió, Llauradó va prometre el càrrec variant el final del contingut del text recomanat per l’ajuntament: “Prometo, per imperatiu legal, complir fidelment les obligacions del càrrec de regidora de l’ajuntament de Badalona amb lleialtat al Rei, i guardar i fer guardar la constitució com a norma fonamental de l’estat i l’estatut d’autonomia, fins que  això pugui ser canviat democràticament pel poder i la voluntat real del poble: exercint la participació ciutadana”.

   

  Aïda Llauradó substitueix en els darrers tres mesos de mandat a Carles Sagués, fins ara president del grup municipal, després de la seva renúncia i després que la següent de la llista, Carme Martínez, renunciés al càrrec.

   

  La presidencia d’ICV-EUiA recau sobre Asun Garcia, regidora per EUiA que va ser número 2 a les passades llistes i que va anunciar la seva retirada a finals d’aquest mandat. En agraïment a la seva tasca, el grup municipal ha decidit atorgar-li en aquests darrers tres mesos la presidència. Alhora, Asun Garcia cedeix el càrrec de portaveu a Llauradó.