És impossible no somiar

0
    19

El CF Badalona tomba l'Hércules després d'un partit per emmarcar. Marc Mas i Abraham signen els gols escapulats en la primera part. El canari protagonitza una altra actuació monumental. L'equip de Manolo Gonzalez torna al quart lloc i ja es troba a només tres punts dels 45 que donen la salvació matemàtica.

El CF Badalona tomba l'Hércules després d'un partit per emmarcar. Marc Mas i Abraham signen els gols escapulats en la primera part. El canari, que no podrà jugar la propera jornada per acumulació de targetes, protagonitza una altra actuació monumental. L'equip de Manolo Gonzalez torna al quart lloc de la classificació, empatat amb el Reus, i ja es troba a només tres punts dels 45 que donen la salvació matemàtica.

L'Hércules només va intimidar en els primers minuts, encara que no va arribar mai amb perill a l'àrea de Marcos. El Badalona no va trigar a fer-se amo del partit. Manolo González va eliminar els extrems i va apostar per una davantera amb Raúl Torres, Marc Mas i Abraham, i un mig camp de brega, amb Prior, Lao i Bermundo. La recepta va funcionar fins el punt que, en el minut 35, el marcador ja registrava el 2-0 final.

Aprofitant una errada del porter Chema, Marc Mas es va estrenar com a golejador escapulat aquesta temporada, poc abans de la mitja hora de joc. Només cinc minuts després, Abraham va fer la jugada del partit, recuperant una pilota al mig del camp, desfent-se de l'escomesa de dos rivals i col·locant el seu xut lluny de l'abast del porter.

La segona part va ser una lliçó d'ofici i saber estar. El Badalona no va trontollar ni un segon i, ben emparat en un sistema defensiu impermeable, no només no va patir sino que va poder fer el tercer gol en més d'un contracop. De fet, el 3-0 hauria estat més just que el 2-1, en tot cas el marcador ja no es va moure.

FITXA TÈCNICA

CF Badalona: Marcos, Óscar Sierra, Álvaro Vega, Amantini, Fran Grima, Prior, Toni Lao, Bermudo (Lulu, 79’), Raul Torres, Abraham (Ponzio, 85’) i Marc Mas (Xavi Ferrón, 65’).

Hércules CF: Chema, Baldo, Lázaro (Sugi, 46’), Atienza, Fran, Miñano, Fernando, Mikel Martins, Portillo, Casares (Tabala, 73’) i Granell (Sellés, 59’).

Gols: 1-0, Marc Mas (29’). 2-0, Abraham (35’).

Àrbitre: Álvaro Moreno Aragón (comitè madrileny). Ha amonestat els locals Abraham i Ponzio i els visitants Lázaro, Granell i Miñano.