Aila Sans, campiona de Catalunya de Cros

0
    45
    UGE Badalona

L’atleta de la UGE Badalona Aila Sans es va proclamar campiona de Catalunya de Cros a Santa Cristina d’Aro en la categoria sots 10. L’Aila va realitzar el circuit de 900m i va aconseguir el títol amb un temps de 3:33’, sis segons de diferència amb la segona classificada.

Al Campionat de Catalunya de Cros també va participar l’atleta sots 18 Max Conesa, amb una trenta-sisena posició el circuit de 5.200m i un temps de 19:23’. El sots 16 Gael Muñoz va finalitzar el circuit de 3.800m en vintena posició i una marca de 14.00’. Denis Muñoz, de la categoria Sots 12 va tancar la seva participació dels 1.600m en la posició 41 amb un temps de 07.22’.

Pòdiums a la Cros de Pineda

En aquesta participació, la UGE va sumar nous pòdiums. En categoria Sots 8, en Joel Zamora va finalitzar en segona posició. En Tomás Cuevas, atleta Sots 10, va ser primer i la Maria López va pujar al tercer graó del pòdium.

En categoria Sots 16, en Gael Muñoz va ser segon classificat i la Ylenia Monje tercera classificada de la categoria Sots 14. |Marta Guirao (UGE Badalona)