Aixecar-se un altre cop

  0
  18
  Previa Tenerife.jpg

  23/03/2018 – El Divina Joventut visita la pista de l'Iberostar Tenerife aquest dissabte (21 h) amb el repte de sumar la primera victòria fora de casa. Toca passar pàgina després del cop rebut contra l'Obradoiro. 

  23/03/2018- “Que ningú es pensi que ens rendirem”. Aquestes paraules de Carles Duran després del cop baix rebut contra l’Obradoiro són el camí per tornar-se a aixecar i afrontar amb la màxima convicció la visita a la pista de l’Iberostar Tenerife (dissabte 21h). És cert que la Penya ha estat incapaç fins ara de guanyar fora de casa, però el temps s’esgota i no hi ha espai per a les lamentacions. Toca passar pàgina del que va passar contra els gallecs i lluitar per una victòria que serveixi de punt d’inflexió i acosti l’equip a una salvació que segueix a dos triomfs de distància. Carles Duran pot comptar amb tota la plantilla, inclòs el jove base del júnior Arturs Zagars. 

  L’Iberostar no és un rival fàcil i menys en el seu pavelló, on ha sumat 9 dels 12 triomfs que té a la butxaca. La Penya, a més, ho sap de primera mà. Ha perdut els darrers quatre enfrontaments amb el conjunt de Tenerife, que a la primera volta va assaltar l’Olímpic per 73-76. Mateusz Ponitka (34 de valoració) i un Fran Vázquez que sempre juga bé contra els verd-i-negres (16 punts i 6 rebots) van exercir de botxins aquell dia. Des d’aleshores, però, han canviat moltes coses. A Badalona i a Tenerife, on també hi ha hagut relleu a la banqueta. Nenad Markovic va ser substituït per Fotis Katsikaris i amb el tècnic grec va arribar l’aler Kostas Vasileiadis. 
  Després d’una gran primera volta (10-7) i de jugar les semifinals de copa, l’Iberostar ha abaixat una mica el pistó (2-4 les últimes sis jornades), fruit també d’un calendari difícil. Això l’ha allunyat a dues victòries de la zona de “play-off”, però els de Katsikaris, novens (12-11), mantenen viva l’esperança de ficar-se en la lluita pel títol.