Amb aroma de final però no de finalísima. El Collerense visita l’Estadi

    0
    DSC04227.JPG

    El Seagull va patir a Recasens un cop dur contra l’AEM Lleida. L’empat a la Terra Ferma era un pronòstic que es podia confirmar però veient el tram final de temporada a Segona Nacional qualsevol ensopegada, sigui empat sigui derrota, no és un resultat positiu. Quan resten quatre jornades per tancar la Lliga regular, el conjunt de Jordi Ferrón ha deixat enrere la posició de Playoff i el Collerense ha avançat les badalonines a la taula després de superar el CE Sant Gabriel ‘in extremis’ (3-2).

    Tot i això, i sense ser dramàtics, les ‘gavines’ encara depenen d’elles mateixes per disputar la promoció d’ascens a Primera Divisió, això sí, el marge d’error és pràcticament zero. Aquest diumenge a les 12 hores, el Seagull rep la visita més esperada i marcada en vermell al calendari: la del Collerense. El pricipal rival de les blaves visita l’Estadi Municipal de Badalona amb un punt més que les de Ferrón (50 les balears, 49 les badalonines). La victòria és l’únic objectiu que es planteja al vestidor.

    D’altra banda, el calendari d’ambdós conjunts fins a final de temporada és molt semblant, contra equips de la part baixa i un enfrontament clau per cada bàndol: Seagull – Europa i Collerense – AEM Lleida. La resta de partits s’haurien de superar sense dificultats. Per tant, el matx d’aquest diumenge podria decidir qui jugarà la promoció. La victòria igualaria encara més el pols però la derrota seria un cop molt dur. Recordem que el partit de la primera volta a Coll d’en Rebassa es va decidir a favor del ‘Colle’ per un penal al minut 90 (1-0) i que s’haurà de sumar el triomf a l’Estadi i capgirar l’’average’ per evitar qualsevol empat al final de temporada.