Així torna de l’aturada nadalenca el Natzaret

  0
  35
  victor.JPG

  09/01/2014
  El Natzaret busca referendar el bon joc de la 1a part de la lliga en els propers 5 partits

  De la mà de Victor Carrasco, l'entrenador del Natzaret, coneixem com ha tornat l'equip a la feina després d'una dies de festa
   

  Jugueu algun partit amistós aquests dies?
  Vam jugar contra el Montgat i va anar molt bé. Vam estar casi tota la primera part per davant dominant en joc i marcador tot i al descans anàvem 4 abaix (35-31) A la 2a part, mes cansats perquè faltaven en Charles i en Balcells, i teníem 8 jugadors com a rotació, ells van apretar però sempre vam mantenir el resultat entre 5-8 punts. Al final els 12 de diferència van ser la màxima.

  Aquesta aturada de gairebé un mes, ha anat bé per recuperar jugadors, o malament perquè us ha tallat el ritme?
  Crec que mentalment ens ha anat molt bé per desconnectar de la tensió de tants partits i entrenaments, i fins i tot de la Copa Federacio, a la que l'equip va arribar molt just. A part recuperarem jugadors que tenien molèsties físiques.

  Quins són els vostres objectius a curt termini?
  L'objectiu segueix sent arribar a les 15 victòries que ens donarien la permanència a la categoria. A partir d'aquí anirem veient on ens porta la classificació, evidentment no renunciarem a res. Ara tenim els primers 5 partits que ens marcaren molt de cara al final de la competició, ja que són partits molt complicats contra rivals directes.

  Des de l'inici de temporada fins ara, que és el millor que ha fet l'equip?
  Jo crec que el millor ha estar ser un equip en tots els sentits, fer un joc alegre i dinàmic on tots els jugadors puguin participar i aportar moltes coses

  Què és el que més ha de millorar?
  Hem de millorar en molts aspectes del joc per seguir progressant, per tant el més important seria mantenir una constància de treball diari.

  Un propòsit pel 2014?
  Poder mantenir un nivell alt de joc i aconseguir bons resultats com en aquest primera volta.