Això fa bona pinta

0
    41

24/09/2017 – El Badalona signa un partit sensacional, goleja el filial del Saragossa i se situa a un punt de la zona de play-off.

Tarda rodona a l'Estadi. Va començar amb l'homenatge a dos protagonistes de la història recent del CF Badalona, David Prats i Albert Cámara, pels partits, els minuts i els gols marcats quan van defensar la samarreta escapulada, i va acabar amb un marcador exhuberant, que situa l'equip de Manolo González, amb nou punts, molt a prop de la zona alta de la taula.

Va marcar primer el Deportivo Aragón, als 21 minuts. En un córner, completant molt bé una jugada assajada, Adán va rematar de cap a la xarxa. La resposta va ser immediata: Albarrán va batre Sergio amb un xut creuat, marca de la casa, en la jugada següent. Abans del descans, Néstor Querol havia signat la remuntada, rematant una centrada des de l'esquerra de l'incisiu Kilian Durán. I de la mateixa manera va arribar el 3-1, marcat per Sergio Maestre, ja a la segona part. El migcampista de Bellvitge va fer també el quart, amb un xut des del fora de l'àrea que es va enverinar en tocar en un defensa, a vint minuts del final.

Amb tot dat i beneït, el filial del Saragossa va tornar a veure porta: Rotellar va ser l'autor del 4-2. Però era el dia del Badalona i Kevin Lacruz va arrodonir el resultat fins a arribar a la maneta amb un llançament esplèndid que va superar el porter visitant.

Fitxa tècnica

Badalona: Morales; Vega, Moyano, Parera; Albarrán, Coulibaly, Sergio Maestre (Robusté, 77'), Kilian; Kevin Lacruz, Néstor Querol (Marc Cosme, 73') i Adri Rivas (Robert Simón, 53').

Deportivo Aragón: Sergio, Maxi, Nieto, Adán, Jesús (Leto, 46'), Quique (Carlos, 66'), Jaime (Ahmed, 66'), Albert, Pep, Aparicio i Rotellar.

Gols: 0-1, Adán (21'); 1-1, Albarrán (22'); 2-1, Néstor Querol (35'); 3-1, Sergio Maestre (56'); 4-1, Sergio Maestre (71'); 4-2, Rotellar (82'); 5-2, Kevin Lacruz (88').

Àrbitre: Pedro Sureda Cuenca. TG: Sergio Maestre i Albarrán, del Badalona. Jesús i Rotellar, del Deportivo Aragón.

Incidències: Abans del partit, van ser homenatjats David Prats i Albert Cámara, els dos futbolistes amb més presència en els 500 partits del Badalona a Segona B. I també la Penya Betulians, en la figura del seu president, Cristian Miguel.