Ajuntament i Bricomart col·laboraran per donar feina a 120 persones de Badalona

  0

  La selecció de personal es realitzarà a partir de l’11 de novembre

  L’Ajuntament de Badalona, mitjançant el Servei Municipal d’Ocupació, col·laborarà amb l’empresa Bricomart en el procés de captació de candidatures per facilitar la selecció i cobertura dels 120 llocs de treball previstos i que s’instal·larà al polígon de Montigalà.

  La selecció dels perfils professionals necessaris es farà al centre IMPO de Can Boscà (carrer de la Nova Cançó núm. 1) a partir del dilluns 11 de novembre. Les ofertes per cobrir els llocs de treball són principalment, venedors/es, assessors/es especialitzats/es, personal de
  caixa/cobrament i personal de logística/ recepcionistes de materials.

  Les persones interessades trobaran la informació sobre les principals característiques de les ofertes d’ocupació al web https://www.impo.cat/ del Servei Municipal de Promoció de l’Ocupació.

  L’empresa Bricomart ha anunciat que l’obertura del nou magatzem a Badalona està prevista per al març del 2020 i suposarà el quart d’aquesta companyia a Catalunya. Pel que fa a les característiques, el magatzem s’instal·larà al barri de Montigalà de Badalona sobre una parcel·la de més de 19.000 metres quadrats distribuïts en dos plantes de venda al públic, un pati de càrrega de materials i més de 400 places d’aparcament.

  Col·laboracions amb noves empreses
  D’aquesta manera, l’Ajuntament de Badalona s’obre a possibles col·laboracions amb noves empreses per tal d’ajudar a la població a trobar feina i agilitzar la cerca laboral. Un procés que el sector privat pot aprofitar per cooperar amb el teixit local i obtenir un resultat que beneficiarà ambdues parts. Així, es contribueix a impulsar el desenvolupament econòmic local i la creació de treball.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí