Ajuntament i Generalitat guien les famílies en el procés de preinscripció escolar

  0
  10
  IMG_0022.JPG

  25/02/2014 – Demà dimarts, 25 de febrer, a les 17.30 hores, es durà a terme a l’Institut Pompeu Fabra, la primera de les tres sessions informatives adreçades als pares i mares sobre el procés de preinscripció escolar, especialment a P3 i 1r d’ESO.

  Demà dimarts, 25 de febrer, a les 17.30 hores, es durà a terme a l’Institut Pompeu Fabra (carrer del Molí de la Torre), la primera de les tres sessions informatives adreçades als pares i mares sobre el procés de preinscripció escolar, especialment a P3 i 1r d’ESO. Les altres dues xerrades es faran dimarts 4 de març, a les 15.30 hores, al Centre Cívic la Salut (avinguda del Marquès de Sant Mori, cantonada amb el carrer de Quevedo) i dijous 6 de març, a les 17.30 hores, a l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12).

   

  Les xerrades, que coincideixen amb el proper procés de preinscripció escolar del curs 2014-2015 que anirà de l’11 al 21 de març, s’emmarquen en el Programa de Formació de Famílies del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Badalona que compta amb la col·laboració de la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de centres públics de Badalona (FAMPA) i la Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC).

   

  Les sessions aniran a càrrec de la Inspecció del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de l’Ajuntament de Badalona.