Al Badalonès li falta encert contra el CESET (69 a 66)

0
    29
    x j14.JPG

14/01/2014
    Els Dimonis van estar negats de cara a cistella però tot i així van tenir el tir per portar el partit a la pròrroga

El Badalonès no va poder estrenar el 2014 amb victòria i va caure a la pista del CESET de Girona per 69 a 66
    Després d'un més sense partit, els Dimonis van acusar la falta de ritme de competició, un percentatge d'encert molt baix i que van perdre fins a 22 pilotes. al davant, un equip molt seriós i ordenat va dur la iniciativa durant 25 minuts i va estar a punt de llençar el partit per la pressió visitant.

El matx va començar igualat amb alternatives constants en el marcador. Els triples de Dubé i els contraatacs locals donaven els primers avantatges al CESET, mentre que el Badalonès responia amb accions de Tubert i Màlaga prop del cèrcol (19 a 17).
    En aquest 1r període es va lesionar de gravetat el jugador del CESET Mbappe, exalumne del Badalonès i exjugador de les Series Colegiales.

Al 2n quart, els locals van plantejar una defensa individual molt tancada i el Badalonès no va trobar la manera d'anotar. Sense encert exterior, els Dimonis s'estavellaven contra el mur gironí i perdien pilotes amb facilitat. Amb contraatacs senzills, els locals van etzibar un 9 a 0 que obrir el 1r forat a meitat de quart (30 a 21).
    Només un triple de Morales i 7 punts de Màlaga, que va acabar sent el millor amb 23 punts, permetien marxar al descans amb el partit ben obert (37 a 30).

A la represa però, el guió no va canviar. El Badalonès va seguir perdent pilotes mentre que Dubé, que va acabar amb 24 punts, eixamplava la diferència fins els 14 (47 a 33).
    La millora defensiva va permetre aturar la sangria, però els errors també en els tirs lliures impedien tornar a ajustar el matx (56 a 45 min 30).

Llavors el Badalonès va aconseguir reaccionar. Amb una defensa molt dura i anotant en contraatac, va reduir la diferència fins els 4 a falta de 4 minuts (55 a 51).
    Una tècnica a Tubert tornava a estirar la goma (65 a 57), però amb un 3+1 de Suñé i un 2+1 de Màlaga seguits d'una tècnica local, el Badalonès es va arribar a posar per davant a falta de poc més d'un minut (65 a 66).

En aquest darrer minut però, el Badalonès va perdre 2 pilotes i Fernàndez va anotar un triple que posava el 68 a 66 a falta de 17 segons. Màlaga va fallar i en la darrera possessió, la jugada cuinada pel triple de Morales no va entrar.

Tot i aquesta ensopegada, el Badalonès es manté 4rt amb un balanç de 9 victòries i 5 derrotes. Aquest dissabte rebrà al Tiana (19h) en el derbi comarcal de la  jornada.