El Natzaret topa contra el nou Masnou (71 a 54)

0
    25
    victor.JPG
    14/01/2013
    El líder sempre es va mantenir en el partit, però una tècnica a Arqués va acabar de decantar la balança

El Natzaret va patir la 3a derrota de la temporada a la pista d'El Masnou, un dels equips que més bé li ha anat l'aturada nadalenca de gairebé un mes.
    En aquest temps, els del Baix Maresme han pogut recuperar alguns jugadors i carregar piles mentalment, ja que estaven arribant al límit cada partit.

Així, amb un partit molt seriós, gairebé sempre van anar per davant contra el Natzaret, que va tenir les seves opcions però no els va saber aprofitar.
    Ja des d'un inici, els de Cristian Bañuelos van saber posar la duresa necessària per jugar contra el líder i van jugar amb criteri les possessions llargues (15 a 10 min 10).

Al 2n quart, coincidint amb les rotacions, el Natzaret va agafar una mica d'aire, tot i que El Masnou seguia sent el dominador de tot allò que tenia a veure amb el físic. Les pilotes dividides sempre eren pels locals, que a més dominaven el rebot ofensiu (31 a 26).

A la represa es van veure els millors minuts del Natzaret, que va aconseguir capgirar el marcador (40 a 43). Llavors, 2 mals atacs van ser castigats amb un 8 a 0 que tornava a donar avantatge al Masnou.

A l'últim quart, el Natzaret va tornar a igualar el partit (50 a 50), però de nou, sota el cèrcol, els de Badalona van deixar escapar les seves oportunitats i el Masnou va castigar de la mà d'Eric Balagué per marxar de 6.
    Llavors, una tècnica a Edu Arqués a falta de 3 minuts va acabar de decantar la balança. Els locals ho van aprofitar per marxar d'11 i Eric Balagué es va sentir còmode administrant l'avantatge i la va fer créixer fins els 17 finals.

Tot i l'ensopegada, els de Víctor Carrasco segueixen líders amb 1 triomf d'avantatge sobre l'Arenys i 2 sobre el Salt i el Vic.

El proper partit del Natzaret, el que tanca la 1a volta, serà a casa el dissabte a les 17:30 contra el Salt