Al Montgat ja no li queden més vides (95 a 70)

0
    24
    x publicar j20.JPG

29/04/2014
    Els de Xavi Bassas van competir 30 minuts contra el Cornellà però es van tornar a desinflar al tram final. Ara necessiten guanyar-ho tot, que el Sabadell ho perdi tot, i recuperar-li 19 punts de desavantatge a l'última jornada a domicili

El Montgat va caure de forma clara a la pista del Cornellà i té molt coll amunt la salvació esportiva a la lliga EBA

Els de Xavi Bassas van anar gairebé sempre en el marcador però es van mantenir dins del partit fins l'últim quart. Llavors, com ha passat moltes vegades aquesta temproada, l'equip va fer una baixada de nivell notable, i amb el partit resol actitud no va ser la desitjable
    A més, Xavi Bassas va ser desqualificat directament i el Cornellà ho va aprofitar tot per engrandir la diferència fins els 25 finals.

Abans, després d'un 1r quart amb intercanvi de cops, en el que Bayó, el millor dels locals, feina mal amb el llançament exterior (20 a 17), els del Llobregat van ampliar la diferència gràcies a la defensa i a una bona selecció de passades per trobar bons llançaments. Una zona plantejada pels vermells va aturar la sagnia i va tornar a igualar el matx, pe`ro un mal últim minut de període va tornar a obrir el forat (45 a 36).

A la represa, les coses no van millorar el Cornellà va seguir sent el dominador del matx. A l'encert de Bayó se li va sumar la bona mà d'Oliva i el saber fer de Sanmartín sota els cèrcols (67 a 56). Tot i que el Montgat encara seguia viu al marcador, va perdre la benzina i no va trobar resposta al joc regular dels locals, que van acabar guanyant amb comoditat.

Les opcions dels del Baix Maresme passen per guanyar dissabte al Pardinyes a casa a les 20h, esperar una derrota del Sabadell i guanyar als del Vallés per més de 19 punts a domicili.
    És per això que el Montgat intentarà omplir el Pla de la Concòrdia per gastar l'última bala en el darrer partit a casa de l'equip aquest any.