El Natzaret es proclama campió del grup 1 (66 a 69)

0
    29
    17.JPG

29/04/2014
    Els de Víctor Carrasco van guanyar a l'Arenys i ja esperen rival per les fases d'ascens

El Natzaret es va proclamar campió del grup 1 de la Copa Catalunya en derrota a l'Arenys a domicili per 66 a 69
    Amb aquest resultat i la derrota de l'Argentona, els de Víctor Carrasco ja esperen rival per les fases d'ascens de la lliga EBA, que serà el 4t classificat del grup2, o bé el Jac Sants o bé el Grup Barna.

Dissabte però, el Natzaret va haver d patir de valent per desfer-se de l'Arenys, un dels equips més físics de la lliga.
    Tot i que els badalonins van poder fer el seu joc d'inici amb ràpides transicions i bona mobilitat de pilota per trobar bons llançaments (8 a 17), mica a mica l'Arenys va endurir el partit i el va portar al seu terreny.

Després de tancar el quart 8 amunt (15 a 23), Cèsar Saura va ordenar una defensa zonal, i la intimidació dels pivots de l'Arenys va fer la resta per travar el partit. cap dels dos equips podia anotar amb facilitat i la diferència pràcticament no es va moure per arribar al descans 27 a 34

A la represa, els verds van mantenir l'eficàcia defensiva, i al davant van trobar millors opcions en la figura d'Artur Grau. L'exjugador del Natzaret va acabar el partit amb 16 punts. Amb el control del rebot, els del Maresme van arribar a posar-se per davant (43 a 42), però un triple de Chus Corella des del mig del camp sobre la botzina de final del 3r quart tancava el període amb avantatge pel Natzaret (44 a 47).

A partir d'aquell moment la igualtat va ser la tònica de l'últim quart fins que les bones accions d'Edu Arqués donaven una renda de 7 punts a poc més d'un minut. L'Arenys va fer un últim esforç, i amb una cistella de Cabrera i l'únic triple d'Aritz Tomàs van empatar el matx. Després de temps mort, la jugada cuinada per Víctor Carrasco va sortir bé, i Mañés va anotar amb facilitat. l'Arenys va fallar, i intentant fer una falta ràpida, va cometre una antiesportiva que va acabar de decidir el partit.

Marc Mañés, amb 16 de valoració, i Edu Arqués amb 15, van ser els millors dels badalonins.
    El proper partit del Natzaret serà el dissabte, a les 17:30h, a casa, contra el Masnou.