Al Montgat li torna a sortir creu (67 a 69)

0
    29
    28/01/2014
    Als vermells se'ls hi van fondre els ploms al final tot i l'exhibició de Morales i Cairó

El Montgat va seguir sense poder estrenar-se a la lliga EBA aquesta temporada i va caure contra el Tarragona en un nou final igualat per 67 a 69

Aquest és el 5è final a cara o creu que surt creu pels vermells. Aquest cop, els de Xavi Bassas van dominar durant 30 minuts amb bon bàsquet, però els va acabar faltant alguna cosa per endur-se la victòria.

A l'inici el Tarragona era el que va sortir més fort amb un Torres inspirat, però de la mà d'un extraordinari Cairó, els del Baix Maresme van igualar al final del 1r quart (15 a 15). El 2n quart va estar marcat per la lesió de Lluís Ortiz, que ja no va poder tornar a pista. Tot i això, el jove Pol Bassas va saber guiar als seus, que van marxar 2 amunt gràcies a l'encert de Cairó i Morales

A la represa, Cuesta els va acompanyar en l'anotació i va permetre que el Montgat marxés 6 amunt al final del 3r quart (58 a 52). L'estrena semblava a tocar, però res més lluny de la realitat, al Montgat se li va acabar la benzina i el Tarragona ho va aprofitar.

Els visitants van entrar a l'últim minut per davant i el Montgat va tenir un triple a l'últim atac per guanyar el partit, però el tir de Cairó no va entrar.

Morales (32 de valoració) i Cairó (26) van ser els més destacats.
    Els vermells tindran una nova oportunitat per estrenar-se.aquest dissabte a les 20h a casa contra el Cornellà.