La Minguella deixa escapar el triomf a Casagemas (60 a 62)

24
    j16.JPG

28/01/2014
    Una errada de Castaño als últims segons, va facilitar la victòria visitant

La Minguella va patir a Casagemas una derrota dolorosa de la que se'n podria enrecordar a final de temporada.
    Els de Pere Garcia van dominar amb claredat la 1a part, però van cedir a la 2a i van acabar regalant el matx a l'última jugada.

La 1a meitat va ser dels blaus, que controlaven el ritme del partit i van guanyar els 2 períodes pe marxar 5 amunt a la mitja part (36 a 31).
    A la tornada dels vestidors però, els visitants van augmentar la intensitat, va convertir el partit molt més físic i va anul·lar la Minguella, que només va poder anotar 5 punts

Llavors va ser el CN terrassa el que es va col·lapsar i va donar una nova oportunitat a la Minguella. A falta de 3 minuts, els de Casagemas perdien 52 a 58, però un inspirat Enric Prat va anotar 6 punts seguits per igualar el matx, i una nova cistella d'1 contra 1 per tornar a empatar el partit a l'últim minut.

En aquell moment va arribar l'error clau. Castaño va perdre la pilota en una passada innocent i el CN Terrassa no va perdonar anotant el tir el triomf. La Minguella va tenir un últim tir d'Albert Valle per empatar el matx, però la pilota no va entrar per poc.

Amb aquesta derrota la Minguella es manté 9a amb un balanç de 8-8 empatada amb el Masnou, el Boet i el CN Terrassa.
    Els blaus miraran d'esmenar l'error aquest dissabte a les 18h a la pista de l'Argentona.