Al Montgat li tornen a sobrar 10 minuts (67 a 78)

0
    34

12/11/2013
    Els de Bassas van entrar a l'últim quart guanyant, però van rebre un parcial i es van veure superats mentalment

El Montgat va tornar a competir, va manar en el marcador durant molts minuts, però va acabar cedint un altre cop. Es va repetir la mateixa història que en molts altres partits i van sobrar els 10 últims minuts contra el Santfeliuenc.

La bona sortida dels vermells, amb Pol Bassas i Pedro Cuesta com a referents, era contrarestada per la feina de Mesa sota els taulells i l'encert de Guirao des de l'exterior (18 a 14).

Al 2n quart, els visitants van mantenir els seus referents, mentre que els vermells en van perdre i només Morales responia en un període en que els de Bassas només van poder anotar 13 punts (31 a 32).

A la represa, Ivanovic va rescatar l'equip, i amb una ratxa anotadora en pocs minuts contra el seu exequip, va ampliar la diferència del Montgat fins els 7 punts. tot i això, el Santfeliuenc sempre es va agafar al matx, i el 0 a 5 d'inici de l'últim quart va ser el principi del fi.

Els del Baix Maresme no estaven cansats, però estava tornant a aparèixer el fantasma dels últims quarts, i el desgast mental els va fer errar molts tirs. Una tècnica a Edu Monterde segons els àrbitres per simular una falta en un llançament triple va acabar d'enfonsar l'equip, que des d'aquell moment només va maquillar el marcador.

El proper partit dels vermells serà diumenge a les 18h a la pista del Quart, l'escenari on van perdre la final de la Copa Catalunya fa 8 mesos.