Macrooperació dels Mossos contra els Latin Kings amb un detingut a Badalona

  0
  49
  latin kings.JPG

  12/03/2014 – Els Mossos d'Esquadra van engegar ahir una macrooperació contra els Latin Kings arreu de Catalunya. Durant la jornada d’ahir van ser detingudes una vintena de persones, una d’elles -almenys- a Badalona.

  Els Mossos d'Esquadra van engegar ahir una macrooperació contra els Latin Kings arreu de Catalunya. Durant la jornada d’ahir van ser una vintena les persones detingudes, una d’elles -almenys- a Badalona.

   

  Els efectius de la policia, que van iniciar l'operatiu cap a les 6 del matí, han realitzat una vintena de registes a localitats de l'àrea metropolitana de Barcelona, com ara,  Barcelona, Badalona l'Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet, o Sant Andreu de la Barca, i també a Girona i Salt.

   

  Amb aquesta acció els Mossos d'Esquadra consideren desarticulada la cúpula dels Latin Kings a Catalunya, des d'on s'estaria comandant la banda a tot l'estat. En aquesta macrooperació hi participa la divisió d'investigació de la policia: es busquen armes, drogues i documentació que els vinculin a actes delictius per imputar-los delictes de banda criminal o de tràfic de drogues.

   

  Aquesta és la segona operació contra les bandes llatines en menys d'una setmana. Dijous passat, un altre macrodispositiu dels Mossos va acabar amb la detenció de 25 persones acusades de pertànyer als Bloods, una banda llatina i violenta, establerta al Baix Llobregat.

   

  L’operació continua oberta, sota secret de sumari, i els Mossos no han filtrat cap informació sobre el detingut a la localitat de Badalona, més enllà de confirmar-ho.