Al Neus li torna a sortir creu (62 a 65)

0
    40
    neus.JPG

08/10/2013
    Els colomencs van caure per 4a vegada en un final ajustat, aquest cop contra La Garriga

El Bàsquet Neus va tornar a caure en un final ajustat i encara no coneix la victòria a la 1a Catalana d'enguany.

Els de Mauro Valenciano van anar gairebé tot el partit a remolc contra La Garriga, van tenir les seves opcions al tram final, però de nou la falta d'encert en els últims minuts els va condemnar.

L'inici fulgurant dels blaus (6 a 0) era prometedor, però La Garriga, un equip amb molt d'ofici a la 1a Catalana, va anar escurçant la diferència poc a poc fins a igualar el partit al final del 1r quart (18 a 18) i prendre la iniciativa en el 2n.
    Només la resposta abans de la mitja part del Neus va deixar un marcador recuperable a la represa (34 a 30).

A la tornada dels vestidors, de nou va ser La Garriga el que ampliava la diferència (41 a 30), però el Neus mai va deixar de lluitar, i amb els punts de Vera escurçava la diferència (43 a 51 min 30).
    A la feina de l'aler se li va afegir l'encert de Marcos Gutiérrez, que des de l'amenaça exterior va igualar el partit (49 a 51) que no es va decidir fins les últimes accions.

Llavors, la fortuna no va acompanyar als colomencs, que de nou van estar erràtics en les últimes accions i van deixar escapar l'opció d'estrenar-se.

El proper partit del Neus serà el dissabte a les 18h a la pista del Cabrera.