Inici caòtic en el partit del Badalonès – Onyar: 40 segons jugant a la cistella contrària

  0

  08/10/2013
  Badalonès i Onyar s'equivoquen al salt inicial i juguen 40 segons de partit al camp contrari abans que els àrbitres i la taula ho detectin

  El partit del dissabte a la tarda entre el Badalonès i l'Onyar va viure un inici tant caòtic que els àrbitres, veient que no hi havia hagut cap cistella legal ni cap falta, van decidir repetir.  El Badalonès havia escalfat a la cistella direcció Montgat de La Plana, la que es veu en 1r pla a les imatges, però a l'hora de fer el salt inicial, els 2 equips es van col·locar malament, i va ser l'Onyar el que va atacar en aquest costat del camp.  No va ser fins que atacava el Badalonès, havent-se disputat ja prop de 40 segons, quan la banqueta dels Dimonis va avisar a Xavi Oña de la confusió perquè ataqués a l'altre costat.

  L'aler va anotar sense oposició, però els àrbitres van aturar el partit degut a les nombroses infraccions que s'havien comés i no s'havien sancionat.  Si es considera que el jugador de l'Onyar no fa camp enrere quan agafa la pilota després del salt inicial, l'equip comet 8 segons sense passar el camp en un "atac" que gairebé en dura 24. 

  A l'altre costat, el Badalonès fa violació de camp enrere, quan es pensa que ataca però en realitat està anant al camp de defensa.   El més curiós, és que ja en la 1a jugada, Suñé és l'únic jugador que ho veu, s'aixeca i ho avisa, però ningú li fa cas fins uns segons més tard.

  Tot un caos.