Albert Homs torna als orígens: signa amb el CB Prat

  0
  41466_300x371.jpg

  08/01/2016 – El jugador mataroní sorgit del planter del FIATC Joventut reforça el conjunt potablava fins a final de temporada.

   

  Buscant un nou impuls que el condueixi fins a la salvació, el CB Prat ha sortit al mercat per reforçar la posició d’aler. Amb José Nogués cada vegada més immers en la dinàmica del primer equip de la Penya, el club potablava ha cregut oportú incorporar un exterior per intentar minimitzar les absències del jugador vinculat.

   

  L’escollit és un antic conegut del FIATC Joventut i del CB Prat: Albert Homs. L’aler, format al planter de la Penya, estava sense equip després de tancar la temporada passada cedit per l’Obradoiro al Leyma Corunya (LEB Or).

   

  El contracte d’Homs amb el club de Santiago es va trencar i el mataroní es va veure obligat a buscar alguna alternativa per no quedar-se sense competir. Després de reforçar dues setmanes el Madrid durant la pretemporada, Homs ha hagut d’esperar fins al gener per tal de tornar a formar part d’un club.

   

  L’aler ja va militar a les files del CB Prat durant el curs 2012-2013 a la LEB Plata, dirigit per Carles Duran i Roberto Sánchez. En el seu darrer any a la LEB Or, Albert Homs acreditaria una estadística de 3.9 punts, 2.2 rebots i 3.3 de valoració en 16 minuts (17% en T3 i 54.3% en tirs lliures). A prop de casa, l’aler espera poder rellançar la seva carrera.