Albert Miralles: “Hem de sortir amb instint assassí”

  0
  DSC_0408-2.JPG

  25/11/2014 – El pivot verd-i-negre expressa el seu respecte per la Bruixa d’Or Manresa, advertint que jugar contra un equip de Pedro Martínez mai és fàcil.

   

  El FIATC Joventut va començar ahir a la tarda a preparar el pròxim partit de lliga al Nou Congost. La Penya juga dissabte (20h) a la capital del Bages i aquest matí l’equip ha tornat a la feina per segon cop aquesta setmana.

   

  Albert Miralles, una de les veus més experimentades de vestidor, opina que, tot i el bon moment que es viu, és vital no perdre el nord. “Si ens relaxem, cometrem un grandíssim error. Després de guanyar a l’Unicaja ja es va demostrar. Crec que contra l’Andorra ens va faltar un puntet més, tot i que vam tenir opcions de guanyar allà”, afirmava el pivot abans de l’entrenament.

   

  Al Nou Congost, Miralles aposta per “sortir amb instint assassí”, ja que “dissabte no es pot perdonar”. El jugador del FIATC Joventut creu que l’equip haurà de tenir “les idees molt clares” per sortir victoriós de Manresa.

   

  Tot i la mala situació dels manresans, cuers amb un sol triomf, Albert Miralles assegura tenir “tot el respecte del món” pel pròxim rival de la Penya. “Encara que els resultats no els hi estan sortint, penso que ens posaran molts problemes”, advertia Miralles.

   

  Valorant les qualitats de la Bruixa d’Or, el pivot verd-i-negre parlava d’un equip “que no te tanta experiència, però que durant la temporada anirà a millor”. “Pel Manresa aquest partit és clau”, comentava Albert Miralles.

   

  Avui s’ha conegut que el pivot Jamar Samuels ha abandonat l’equip del Bages per motius personals i que el club valora posar-li un expedient per incompliment de contracte. El portal Sportando afirma que Samuels podria acabar jugant a Itàlia, a les files del Novipiù Casale (LEGA 2). Segons el periodista Óscar Herreros, el Manresa està a punt de lligar la cessió d’Isaac Fotu, aler pivot del CAI, internacional amb Nova Zelanda.

   

  Per Miralles, el fet d’haver perdut contra la Bruixa d’Or durant la pretemporada és motiu suficient per viatjar al Congost amb un avís sota el braç.

   

  “Penso que sí. En Pedro Martínez és un entrenador que sempre prepara molt bé els partits quan juga contra nosaltres. A molts ens coneix molt i porta moltíssims anys a la lliga”, afirmava el pivot de la Penya.