El Museu commemora el 80è aniversari del descobriment de la Venus de Badalona

  0
  eromana_11g.jpg

  26/11/2014 – El Museu ofereix avui entrada reduïda, i tot aquell usuari que faci anys podrà gaudir d’un val de 2×1 per visitar el Museu qualsevol altre dia; a banda, s'han engegat dos concursos: un a instagram i un altre a Facebook.

  El 26 de novembre de 1934 es va descobrir a les excavacions conegudes com el Clos de la Torre la Venus de Badalona. Avui, dimecres 26 de novembre, es commemora el 80è aniversari de la troballa i hi haurà entrada reduïda per tothom que vulgui visitar el Museu, i tot aquell usuari que faci anys podrà gaudir d’un val de 2×1 per visitar el Museu qualsevol altre dia. A banda d’això, el Museu ha engegat dos concursos: un a instagram i l'altre a Facebook.

   

  Els guanyadors seran els que més m'agrades aconsegueixin a través de cadascuna de les plataformes dels dos concursos. El guanyador rebrà com a obsequi una samarreta a escollir de la botiga del Museu, el segon, una subscripció d'un any com a Amic del Museu de Badalona, i el tercer, una visita doble en qualsevol dels espais patrimonials on el Museu organitza visites en cap de setmana.

   

  Concurs d'Instagram

  En el cas del concurs d’Instagram, fins diumenge 30 de novembre, els participants s’han de fer una foto amb la Venus de Badalona; pot ser una imatge reproduïda, en el plafó que trobareu al vestíbul del Museu o qualsevol altre idea. La fotografia s’ha de penjar a Instagram i publicar-la també a Twitter i ha d'anar acompanyada de les etiquetes #VenusBadalona #Baetulo i també d'una menció al Museu @MuseuBdn. Guanyarà la fotografia que més m'agrades rebi.

   

  Concurs al Facebook

  Ahir i avui (25 i 26 de novembre), el Museu ha penjat un post  a la pàgina fb.me/museubadalona, on s’ha de respondre amb un comentari a una pregunta molt senzilla. Guanyarà el comentari que rebi més m'agrades.