Albert Miralles: “Necessitem a la nostra gent”

  0
  1415_FCB-CJB (13).JPG

  29/05/2015 – El pivot del FIATC Joventut ja pensa en ‘venjar’ la dolorosa derrota soferta al Palau Blaugrana ajudant-se d’ambient “infernal” de l’Olímpic.

   

  Tristos i amb cares llargues. D’aquesta manera van abandonar ahir els jugadors de la Penya les instal·lacions del Palau. Una mala primera meitat va impedir a l’equip de Salva Maldonado competir en el primer derbi de play-off (77-55), partit on el FC Barcelona es va erigir en el protagonista principal.

   

  “Sincerament, la primera part ha estat molt dolenta. Penso que ens hem de quedar amb l’actitud de la segona meitat. Hem mantingut el tipus i hem mostrat una intensitat diferent”, declarava un Albert Miralles enrabiat després de la derrota.

   

  El jugador del FIATC Joventut reconeixia el malestar de la plantilla després d’un resultat dolorós. “L’equip està fotut, però ara tenim un dia per fer net. Això no està acabat. Mentre hi ha vida hi ha esperança i ens queda un partit per donar-ho tot. Aquest equip mai ha abaixat els braços i no ho farà dissabte”, assegurava l’interior verd-i-negre.

   

  Analitzant els punts forts del Barça, Miralles reconeixia haver viscut amb certa impotència com l’equip de Xavi Pascual havia aconseguit imposar el seu físic.

   

  “És molt complicat. Són jugadors molt grans i sempre juguen al límit de la falta. Si juguen d’aquesta manera és molt difícil aturar-los. Encara que nosaltres juguem al límit, ells són més grans i aconsegueixen treure avantatges”, afirmava el pivot.

   

  De cara al segon duel de la sèrie, previst per dissabte a l’Olímpic (18:30h), Albert Miralles presentava la recepta que ha de seguir el FIATC Joventut per mirar de forçar el tercer partit.

   

  “Hem d’aconseguir que el Barça perdi una mica la concentració. Des del primer minut cal aplicar la intensitat de la segona part d’avui. Si ho aconseguim, crec que podem tenir opcions al final del partit”, apuntava.

   

  “S’ha de veure a una Penya amb intensitat defensiva, ràpida en tots els pick and rolls i posant mans a tot arreu”, afegia l’interior de la Penya.

   

  Per Miralles, un dels aspectes claus per tal de mantenir viva l’eliminatòria és el suport del públic badaloní. “Necessitem a la nostra gent. Més que per posar nerviós al Barça, per nosaltres mateixos. Per guanyar a aquest Barça necessitem un Olímpic ple i que l’ambient sigui infernal”, demanava el jugador verd-i-negre abans d’abandonar el Palau.