Savané: “Aquest club té massa història per llençar la tovallola”

  0
  1415_FCB-CJB (6).JPG

  29/05/2015 – El jugador senegalès espera poder oferir una imatge diferent en el segon partit de la sèrie de quarts de final contra el FC Barcelona.

   

  Amb 8 punts, 4 rebots, 2 assistències i 3 taps, Sitapha Savané va ser un dels millors actius d’un FIATC Joventut desdibuixat. L’equip de Salva Maldonado va sortir adormit al parquet del Palau, fet que va aprofitar el Barça per trencar el duel des de l’inici (77-55).

   

  El pivot del FIATC Joventut afirmava després del partit que, tot i saber el joc que posaria en pràctica el conjunt blaugrana, l’equip no va ser capaç d’estar al nivell esperat.

   

  “Per desgràcia, això no pot ser una sorpresa. Ja sabem com surt el Barça, però fins que no ho pateixes no et poses al seu nivell. Ara cal recuperar-se el més ràpid possible de cara al dissabte”, declarava Sitapha Savané.

   

  Amb només dos dies per agafar forces i canviar el xip, el pivot creu que “centrar-se en el protocol de recuperació” pot “ajudar a deixar enrere la derrota” soferta al Palau Blaugrana.

   

  “Hem de tenir un temps per analitzar les errades comeses i plantejar-nos coses de cara al pròxim partit”, advertia el jugador del FIATC Joventut.

   

  Tot i la millora evidenciada per la Penya durant el segon temps, perdent els dos últims quarts per només un punt (35-34), Savané va abandonar el Blaugrana força decebut.

   

  “Honestament, no estic satisfet amb quasi res del partit d’avui. Som un equip amb orgull i, quan et veus tan per sota en el marcador, ens hem posat a un altre nivell, tot i que semblava que no hi havia forces”, va reconèixer l’interior de la Penya.

   

  Per tal de competir el pròxim dissabte, el FIATC Joventut necessita “40 minuts d’estar al màxim”. Savané reivindicava que una entitat històrica com la Penya no es pot deixar anar, sigui quina sigui la situació que ha de superar.

   

  “Som la Penya. Aquest club té massa història per llençar la tovallola ara. Nosaltres no ho farem i aquest dissabte espero sentir a la nostra gent des del principi”, assegurava el pivot abans de marxar cap a Badalona.