Albert Miralles: “Savané ha estat de NBA. L’he vist volar pel Palau”

  0
  67
  DSC_0142.JPG

  02/11/2014 – El pivot del FIATC Joventut parlava així del seu company de posició i designava el triomf contra el Barça com un dels més importants de la seva carrera.

   

  Albert Miralles, igual que la resta de l’expedició verd-i-negra, ha abandonat el Palau Blaugrana amb un somriure d’orella a orella. Després de guanyar el derbi (82-83), la felicitat era màxima i Miralles admetia que aquesta victòria ha estat una de les més especials de la seva trajectòria professional, sobretot per l’estima personal que li té al FIATC Joventut.

   

  “Probablement sí que és una de les més importants. En els temps de crisi que estem passant i amb els problemes que ha tingut el club, penso que guanyar al Palau suposa una entrada d’energia positiva per l’entitat”, comentava Miralles.

   

  L’interior ha acabat el duel amb 6 punts i 4 rebots i s’ha barallat amb jugadors de potencial mundial com Ante Tomic i Tibor Pleiss. “Per mi ha estat molt maco poder gaudir d’aquest partit amb en Sergi i tornar a aquella etapa de cadet o júnior on guanyaves al Barça més sovint. Penso que és històric”, afirmava Albert Miralles després del triomf.

   

  Segons el pivot, la Penya, igual que la majoria de clubs ACB, encara no ha sortit de la crisi, però està establint les bases per poder aconseguir-ho. “Crec que el més important és que estem fent les coses bé i treballant per sortir d’aquesta situació. Des de tots els departaments del club s’està fent un equip molt competitiu, tot i les dificultats. Aquesta és la línia”, deia Miralles.

   

  Pel pivot, "els resultats esportius són bàsics per tots els clubs. Nosaltres hem d’intentar sumar-nos al carretó dels grans i lluitar per Copa i play-off. Hem d’anar-hi sense por i anar a totes les pistes dels equips grans sense complexos”.

   

  Mostrant-se extremadament feliç i mentre rebia les felicitacions de molts aficionats de la Penya, Miralles seguia comentant les claus del triomf. “Se’ns han aparegut els fantasmes de partit de Madrid, i tot l’equip ha dit: avui no pot ser. Ens hem sobreposat a l’encert final del Barça i hem guanyat. Crec que aquesta nit tornaré a veure el partit, perquè encara no m’ho crec”, reconeixia el pivot verd-i-negre.

   

  Parlant sobre Sitapha Savané, MVP de la Penya amb 20 punts i 4 rebots, Miralles ha qualificat l’actuació del seu company de forma especial. “Savané ha estat de NBA. L’he vist volar pel Palau”, assegurava un Albert Miralles que es mostrava orgullós del seu company.

   

  “Nosaltres compartim posició i cada dia ens peguem als entrenaments. El millor que tenim és que, quan un dels dos juga bé, l’altre està content. Ens fem d’espàrrings i ens ajudem a millorar”, afegia el pivot.

   

  Sobre Goran Suton, Miralles ha dit que el balcànic “ha estat molt bé”, i ha valorat la seva capacitat de “lluita i sacrifici durant tot el partit”.