Albert Oliver: “Estic segur que puc jugar millor i aportar més coses a l’equip”

  0
  albert oliver.jpg

  09/08/2012

  Albert Oliver es mostra satisfet d'haver renovat amb el Joventut i espera poder "millorar l'aportació dins del joc del grup".

  A principis de setmana el FIATC Joventut feia pública la renovació del base de Terrassa Albert Oliver per a la propera temporada. Sens dubte l'experiència i esperit de treball del jugador han estat determinants perquè Maldonado segueixi comptant amb els serveis d'aquest professional que té la il·lusió d'un debutant.

   

  Què representa per a tu haver renovat pel FIATC Joventut?

   

  Estic molt content de seguir vestint la samarreta de la Penya. M'han tractat bé i per això he renovat, m'alegra molt seguir després de com vam acabar de bé la temporada passada.

   

  Ara com ara, sereu tres els jugadors de la temporada passada, com veus l'equip després de les incorporacions anunciades pel Club, què en penses?

   

  Em sap greu que no hàgim pogut renovar a altres companys de l'última temporada,  però entenc la situació actual del Club i que no s'hagi pogut renovar a altres jugadors. El nostre treball serà el de construir un equip el més ràpid possible. L'any passat possiblement ens va costar una mica més perquè van anar arribant incorporacions durant la temporada. A veure si aquesta temporada podem conjuntar l'equip abans,volem generar il·lusió entre els afeccionats perquè ens animin tant com ho van fer l'última campanya.

   

  Què creus que pots aportar a l'equip?

   

  Penso que com la temporada passada podré aportar la meva experiència, porto una temporada aquí i intentaré que l'equip s'acobli el més aviat possible. Estic convençut que puc jugar millor, encara puc aportar més coses. Vull millorar la meva aportació dins del joc del grup.

   

  És un avantatge per a tu el conèixer a l'entrenador i el seu equip?

   

  Sí, sense cap mena de dubte. És clar que tenir el mateix equip tècnic és molt millor, ja saps com treballen, com pensen,  i què volen de nosaltres. Serà un avantatge pels que seguim. Lamento els que no han pogut seguir, però esperem que els que arribin nous aportin tot el millor pel bé del grup.

   

  Penya.com