Tony Gaffney: Sóc un jugador d’equip”

  0
  tony-gaffney[1].jpg

  10/08/2012

  El primer fitxatge de la Penya té clar que "vinc a fer el que l'entrenador em digui per guanyar el màxim de partits" i espera "poder connectar amb l'afició".

   

  El primer fitxatge de la Penya 2012-2013 ja ha ofert les seves primeres paraules. Amb un perfil diferent al de Tay Williams, s'espera que pugui aportar coses semblants. Ell ho té clar: "faré el que em demani l'entrenador per mirar de guanyar el màxim de partits possibles. Sóc un jugador d'equip".

   

  Quins coneixements tens del teu nou equip, el FIATC Joventut?

   

  He escoltat coses molt bones sobre el meu nou equip, és un club amb molta activitat i que té una gran tradició dins del bàsquet espanyol i europeu. Estic entusiasmat i il·lusionat d'haver fitxat pel FIATC Joventut.

   

  Perquè t'has decidit a fitxar pel FIATC Joventut?

   

  L’ interès del Club per contractar-me em va decidir, sé a on vinc i el que s'espera de mi. Badalona té una gran tradició dins del bàsquet. Ja tinc ganes de començar a treballar i conèixer a l'entrenador i els meus nous companys, i clar a la ciutat.

   

  Que saps de la lliga Endesa?

   

  Crec que és una de les millors lligues del món, pel que m'han explicat aquí es juga a un gran nivell i pot ser una gran oportunitat per a mi poder ajudar al FIATC Joventut que ha confiat en els meus serveis.

   

  Què pots aportar a l'equip?

   

  Faré el que l'entrenador em demani per ajudar a l'equip a guanyar el màxim de partits possibles, m'agrada donar sempre el màxim de mi mateix. Em considero un jugador d'equip, ràpid i constant en defensa. Tinc moltes ganes de començar a entrenar. M'agrada defensar, sobretot saltar per fer taps i espero millorar com a jugador.

   

  Tens algun missatge per a l'afició de la Penya?

   

  M'agrada connectar amb la graderia, vull que els nostres aficionats ens ajudin amb el seu suport constant, a guanyar partits. La meva última temporada a Bonn vaig connectar molt bé amb els aficionats de l'equip, espero repetir a Badalona.