Albiol amenaça amb denunciar el govern de Badalona per “acusacions falses” de xenofòbia contra els veïns

  0
  albiol_3.jpg

  31/01/2017 – L'exalcalde, assenyalat aquest dilluns per Fàtima Taleb, creu que la regidora intenta “criminalitzar” la ciutadania.

  L’exalcalde de Badalona, Xavier García Albiol ha avisat al govern municipal de Badalona que el denunciarà si continua amb les “acusacions falses i greus” de xenofòbia contra els veïns de la ciutat. En roda de premsa, Albiol ha dit que portaran el fet davant la justícia “en defensa de l’honorabilitat” dels veïns ja que, assegura, és fals que la ciutat visqui un problema d’aquestes característiques. A mes, ha alertat Guanyem Badalona que aquest discurs és “perillós” ja que “pot provocar una reacció d’ira i ràbia” que desemboqui en un “conflicte seriós” de convivència. Ha afegit que no acceptaran que es vulgui “criminalitzar” la població “de manera totalment injusta” i ha defensat que Badalona ha estat una ciutat acollidora.

   

  Albiol espera que l’”onada de solidaritat” cap a la regidora Fàtima Taleb també es repeteixi quan hi ha insults contra regidors del PP i ha reclamat al govern català que també denunciï els insults que reben els regidors 'populars' arreu de Catalunya. D’altra banda, el regidor ha assegurat que li ha arribat informació “que sembla veraç”, tot i que l’ha posat en “quarantena”, sobre el fet que els insults que hauria rebut la regidora s’haurien produït en el marc d’un incident de trànsit. Ha assegurat que això “no justifica” cap insult però ha apuntat que es tractaria d’un “intercanvi de denúncies”.