La Fiscalia recorre l’arxivament de la causa contra el regidors de Badalona pel 12-O

  0
  20161026_093325.jpg

  31/01/2017 – El Ministeri Fiscal ja ha presentat un recurs als jutjats de Badalona, i ho farà davant l'Audiència de Barcelona si no prospera.

  La Fiscalia ha presentat un recurs de reforma al jutjat d'instrucció nº 4 de Badalona oposant-se a l'arxivament de la causa contra els sis regidors de Badalona que havien estat acusats pel Partit Popular de desobediència el 12 d'octubre.

   

  La resolució del cas, dictada pel jutge instructor Noales, ja apuntava que el Ministeri Fiscal, al darrer moment, s'oposava al sobreseïment de la causa. Si el recurs no prosperés, ha avisat ja la representant de la Fiscalia, segons recull Europa Press, es recorrerà davant l'Audiència de Barcelona.

   

  Albiol titlla de “barbaritat” l'arxivament

   

  Garcia Albiol, per la seva banda, ha críticat la decisió del jutjat d’instrucció número 4 de Badalona d’arxivar la causa pels fets del 12 d’octubre i l’ha qualificat de barbaritat” i resolució “tendenciosa”. Albiol ha assegurat que aquesta està motivada “d’una manera que no és casual” i ha apuntat que ha llegit que el jutge que ha portat el cas és un dels signants del document que un conjunt de jutges van signar a favor del dret a decidir.

   

  “Jo no faré aquestes conclusions però sí que ho deixo allà”, ha afegit, al temps que ha apel·lat a que “cadascú pensi el que consideri oportú”. El popular ha reiterat que els arguments són “sorprenents” i que la decisió s’hagi pres “en contra del criteri de la Fiscalia”.