Albiol assegura que el nou contracte de neteja entrarà en vigor abans que finalitzi l’any

  0
  231

  L’Ajuntament de Badalona destinarà gairebé una quarta part del seu pressupost per al servei de neteja de la ciutat. S’incrementant un 50%, amb més de 41,5 milions d’euros anuals.

  L’Ajuntament de Badalona licitarà aquest any un nou contracte del Servei de neteja viària, recollida de residus i gestió de deixalleries per als pròxims dotze anys amb un pressupost de licitació de prop de 500 milions d’euros. El nou contracte prendrà el relleu de l’anterior, que es troba vençut des del maig de 2020. Aquest contracte introduirà les últimes prestacions tecnològiques i de maquinària per a la millora del servei, com ara dotar els contenidors de cartró i de resta amb dispositius antiincendis.

  El govern municipal ha presentat aquest migdia en roda de premsa l’estructura de costos del nou contracte de neteja, és a dir; el marc econòmic d’aquest contracte. L’alcalde ha explicat que aquest tràmit es portarà al Ple ordinari de l’Ajuntament del pròxim 5 de febrer.

  Segons el calendari previst, l’aprovació dels plecs definitius tindrà lloc el mes d’abril, de manera que el nou servei de neteja de la ciutat de Badalona entrarà en funcionament abans que finalitzi aquest any.

   

  41,5 milions d’euros anuals

  Xavier Garcia Albiol ha destacat que l’Ajuntament destinarà al nou servei de neteja gairebé una quarta part del seu pressupost, incrementant més d’un 50% els recursos que s’hi destinen, amb més de 41,5 milions d’euros anuals. L’alcalde ha recordat que l’actual contracte de neteja estava vençut des de feia quatre anys. “Set mesos després d’haver entrat al govern hem estat capaços d’arrencar i tirar endavant una licitació tan important com aquesta, quan normalment els ajuntaments comencen a preparar les noves licitacions dels contractes de neteja un any abans”, ha explicat. Garcia Albiol ha assenyalat que el seu govern vol “el millor contracte de neteja, com més aviat  millor” i que “la transformació de Badalona que s’inicia aquest 2024 passa, en molt bona part, perquè la ciutat pugui tenir el contracte de neteja que mereixen els veïns de Badalona”. “Aquest esforç tan important demostra que la neteja és, juntament amb la seguretat, la gran prioritat d’aquest Govern”, ha remarcat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí