Segona posició per a la Penya Cadet

  0
  262

  Nivellàs del Cadet A de la Penya en el Torneig Internacional de Sant Vicenç de Montalt. Els d’Héctor Sánchez van superar amb ple de victòries la fase de grups a Gran Canària, Manresa i Partizan, passant com a primer de grup.

  A la fibal del torneig, els verd-i-negres es van trobar al Barça, sent un dels millors partits europeus que es poden veure de la generació 2008 d’enguany. Una final igualadíssima, en què els dos equips van tenir avantatges en l’electrònic, però que finalment va caure a favor dels blaugranes degut a les accions individuals.

  Un gran torneig per veure futures estrelles del món del bàsquet.

   

  Nil Poza:

  El base de la Penya (Nil Poza), tot i ser un torneig per a la generació 2008 (Cadets 2n any) és un any menys que la resta. I ha estat escollit com a membre del quintet del torneig. L’únic que hi forma part del Joventut. Destaca per la seva visió de joc i intel·ligència a peu de pista.

  L’entrenador del primer equip de la Penya, Carles Duran, va assitir a la final i va expressar el següent a la pregunta sobre què en pensa sobre Nil Poza: “Lo bueno de Nil es que siempre juega para los demás. Y en los partidos importantes sale todavía. Es un chico especial. Hace mejor a sus compañeros, lo mejor de un base”.

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí