Albiol convoca la junta amb la que l’oposició vol canviar el cap dels mitjans públics

  0
  61
  ple desembre.jpg

  20/01/2015 – L’alcalde Garcia Albiol ha convocat una nova junta general extraordinària de Badalona Comunicació aquest dimarts a migdia.

  Govern i oposició obren aquesta setmana un nou capítol en la seva disputa per canviar el nom de la persona que dirigeix els mitjans públics de la ciutat. Després d’esquivar les intencions dels seus rivals polítics en el primer intent, l’alcalde Garcia Albiol ha convocat una nova junta general extraordinària de Badalona Comunicació aquest dimarts a migdia.

   

  Demanada per l’oposició, a través de la junta extraordinària PSC, CiU i ICV-EUiA pretenen substituir als membres del Consell d’Administració de l’empresa pública i rellevar l’actual conseller delegat, Albert Fernández Saltiveri. El nom proposat pels tres grups serà el del periodista Josep Viñeta Balsells. Caldrà esperar per veure el resultat de la junta, això sí, i veure si Garcia Albiol mou fitxa per intentar aturar o posposar la destitució d’un dels seus càrrecs de confiança i el nomenament de la figura presentada per l’oposició.

   

  La sessió tindrà lloc a les 12:00 hores al saló de plens de l’ajuntament.