Can Ruti, quart hospital amb més participació els primers dies de la Marató de Donants de Sang

  0
  donants sang.jpg

  20/01/2015 – El passat divendres va donar el tret de sortida la nova edició de la Marató de Donants de Sang 2.0 arreu de Catalunya; volen arribar a les 7.000 donacions.

  El passat divendres va donar el tret de sortida la nova edició de la Marató de Donants de Sang 2.0 arreu de Catalunya. L’Hospital Germans Trias i Pujol és un dels centres sanitaris als que es pot acudir a participar i realizar una donació i ha estat el quart amb més assistència durant el cap de setmana després del Clínic, el de Sant Pau i el de Bellvitge. La Torre Agbar ha estat el centre neuràlgic de la Marató; on han donat sang 846 persones durant els dos primers dies. Els bancs de sang situats als principals hospitals de Catalunya han multiplicat per quatre les donacions respecte un dia normal.

   

  La Marató continua als hospitals de Catalunya per arribar a les 7.000 donacions fins divendres dia 23 de gener, quan finalitza aquesta campanya extraordinària que pretén recuperar les reserves de sang després de les vacances de Nadal.