Albiol escridassat durant la tarda de Sant Jordi

    0
    IMG_3252.jpg

    L’ex alcalde popular Xavier García Albiol va ser increpat durant la tarda de Sant Jordi al mig de la Fira de Francesc Layret. Tot va començar amb Garcia Albiol repartint, de forma gratuïta, roses blaves als veïns que se li apropaven. Quan altres badalonins van veure la presència del regidor, centenars de persones el van envoltar mentre cridaven consignes com “A Badalona ets una vergonya”, “provocador”, “llibertat presos polítics” o “fora feixistes dels nostres barris”. Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van oferir-li ajuda per sortir del carrer, però García Albiol s’hi va negar al·legant que “és la seva ciutat i no marxaré fins que acabi de repartir totes les roses”.

    Alguns polítics dels grups municipals no van trigar en publicar a les xarxes socials les seves opinions. És el cas del regidor José Téllez (Guanyem Badalona) qui ha dit que “quan regales gratis roses en una fira on el petit comerç i entitats viuen de vendre-les, passen aquestes coses”. També Pere Martínez (PdeCat): “quan tot el què et queda per fer-te notar és la provocació, la confrontació, el victimisme fàcil i l'intent de seguir dividint és que deus tenir molt poca confiança en els teus arguments”.

    Tot i l’escridassada, Xavier García Albiol va estar al carrer quasi tres hores, fins que la gent va anar marxant i, tot seguit, va entrar a l’Ajuntament de Badalona.