Albiol va compartir poders a Belize amb el regidor del PP Ramon Riera

  0
  Albiol va compartir poders a la societat de Belize amb el regidor del PP Ramon Riera
  Albiol va compartir poders a la societat de Belize amb el regidor del PP Ramon Riera

  Albiol va compartir poders a la societat de Belize amb el regidor del PP Ramón Riera. La notícia, avançada per La Sexta, suposa una enorme contradicció dels arguments exposats per l’alcalde de Badalona després de reconèixer que havia estat apoderat d’una societat a Belize des del 2005 fins al 2015.

  En una intervenció televisiva a La Sexta, Albiol va assegurar que les persones amb les quals havia iniciat la seva activitat a Luverne International no tenien res a veure ni amb el PP ni amb la política. Els documents filtrats dels Pandora Papers demostren que Ramon Riera, actual regidor de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament, també formava part de la societat establerta a Belize.

  A més d’Executiva i plens a l’Ajuntament, Riera i Albiol van compartir un poder general sobre Luverne International. Un document conegut com a ‘poder de ruïna’ que permet a la pràctica fer de tot amb qualsevol offshore. Els vint-i-punts de l’extens document atorgaven als dos polítics populars la potestat de gestionar la companyia, obrir comptes bancaris al seu nom o comprar propietats.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí