Part de l’oposició planteja l’opció de moció de censura a Albiol

  0
  32
  Part de l'oposició planteja l'opció de moció de censura a Albiol

  L’aparició de Xavier Garcia Albiol als Pandora Papers, com a apoderat d’una societat offshore a Belize ha agitat l’actualitat política badalonina. La reacció dels partits de l’oposició no s’ha fet esperar i, alguns d’ells, ja han citat la possibilitat de plantejar una moció de censura contra l’alcalde.

  ERC considera que Albiol “queda inhabilitat per seguir exercint d’alcalde” i insten Albiol a dimitir. “El millor que podria fer en Xavier Garcia Albiol és presentar la seva dimissió immediata per respecte als badalonins i les badalonines. El nostre únic motiu de ser és estar al servei de Badalona. Treballem sempre amb qui vulgui construir una alternativa que retorni el rumb a Badalona, la il·lusió i l’esperança”, apuntava Alex Montornès, portaveu del grup municipal.

  Des d’En Comú Podem, Aïda Llauradó ha defensat la necessitat de crear “un govern ampli i d’esquerres” a la ciutat. Pel que fa al PSC, el grup socialista ha evitat parlar clarament de moció de censura, tot i demanar explicacions a Albiol i afirmar que “Badalona necessita un alcalde que no surti als Pandora Papers i també un govern d’altura”.

  Per part de Junts, David Torrents ha deixat clar que si els grups de l’oposició no tiren endavant la moció, la ciutadania “no entendrà res”. En darrer lloc, la regidora de Guanyem, Carme Martínez, ha assegurat que “cal plantejar un relleu a l’alcaldia”, donada la gravetat de la situació.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí