Editorial – Alcalde Albiol, el mal menor

  1

  Tot sembla aclarir-se una mica més després de les assemblees convocades ahir per les coalicions de Guanyem i ERC. El posicionament ferm dels socialistes no ha permès arribar a cap acord i no accepten la candidatura d’Àlex Pastor. Per tant, el següent moviment de la Badalona Valenta consistirà en investir al ple de demà Dolors Sabater com a alcaldessa de la ciutat, amb el suport de Junts per Catalunya.

  Les forces d’esquerres, per tant, no han aconseguit arribar a un enteniment i Badalona en Comú Podem, mitjançant una crida pública, ha fet un darrer prec per intentar arribar a un acord de consens.

  El resultat de tots aquests moviments és que l’alcaldia recaurà en el candidat del Partit Popular, Xavier García Albiol, ja que no hi haurà una aliança que superi als populars en número de regidors.

  Recordem que els resultats és que Badalona, finalment, no és una ciutat independentista, però sí d’esquerres. A falta d’un enteniment general entre aquestes forces, el fet que Albiol sigui proclamat alcalde serà l’opció amb més consens, i el mal menor, al tenir el suport de més de 37.000 veïns i veïnes de la ciutat.

  1 COMENTARI

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí