Alex Barrera: “És difícil fer en cinc minuts tot el que un vol”

  0
  35
  20131130Joventut3.gif

  18/11/2014 – L’aler d’Esplugues afirma estar treballant amb tota la seva energia per tal de tenir més protagonisme sobre el parquet.

   

  Alex Barrera no ha viscut un inici de temporada senzill. Després de set jornades de lliga, l’aler verd-i-negre acredita una mitjana de participació de cinc minuts per partit, circumstància sempre difícil per un jugador que ja acumula un cert rodatge a la Lliga Endesa.

   

  “La veritat és que és difícil fer en cinc minuts tot el que un vol. Penso que estic treballant molt intensament per guanyar-me els minuts i poder aconseguir jugar i fer-ho bé”, comentava Alex Barrera.

   

  L’aler del FIATC Joventut té clar que, de moment, s’ha de centrar en no cometre equivocacions a pista que puguin perjudicar a l’equip. “Quan jugues poc has d’estar molt pendent de no cometre errors i els tirs que tinguis els has d’anotar, perquè si no sembla que fas un partit dolent”, reconeixia l’exterior verd-i-negre.

   

  Barrera assegura estar treballant “dia a dia” i desitja “poder aconseguir jugar i tenir més oportunitats” durant els partits. Ara el més important en cada duel de lliga és no precipitar-se, volent demostrar en poc temps massa coses, i realitzar una bona tasca en defensa.

   

  Parlant de l’última derrota soferta per la Penya a la pista de l’Andorra (84-81), Alex Barrera parlava de l’esforç que va dur a terme l’equip “per posar-nos per davant en el marcador i per tenir deu punts d’avantatge. Ens fa faltar sentenciar, sent sòlids defensivament per mantenir l’avantatge”.

   

  Barrera recordava com “l’Andorra es va anar acostant. És un camp molt difícil, perquè la gent pressiona molt als àrbitres”. Sobre la jugada polèmica del duel – un triple fora de temps de David Navarro – l’aler del FIATC Joventut argumentava com és necessari tenir l’opció d’instant replay en totes les pistes.

   

  “Es veu clarament que el tir és fora de temps. Penso que si l’ACB promou el tema de l’instant replay, aquest s’ha de poder utilitzar en tots els partits. No pot ser que en uns sí i en d’altres no”, afirmava Barrera durant l’entrenament matinal de la Penya.