Superat amb nota el cap de setmana de doble partit

0
    57

18/11/2014 – El Futsal Iris planta cara contra el FS Castellar (2-3), segon classificat, i goleja de forma clara i sense pietat al Palau (11-2).

L’Iris Sol Casagemes va completar un cap de setmana de doble partit amb un balanç d’un triomf i una derrota. El conjunt badaloní es va estrenar dissabte a casa contra el FS Castellar, un dels equips més potents de la Divisió d’Honor Catalana de futbol sala.

Conscients que havien d’impedir que els vallesans fessin el seu joc, l’Iris va sortir a pista posant en pràctica una defensa pressionant molt intensa. Durant els primers minuts, aquesta va resultar efectiva, però l’excés d’intensitat ràpidament va desgastar al cinc inicial.

Carles Ventura va començar la rotació de canvis i llavors l’equip va perdre efectivitat en la pressió. Tot seguit, en internada per la banda d’un jugador del Castellar, Alex, va avançar al seu equip (4’).

Per sort, després d’uns marcats per la igualtat, Jordio marcava l’empat a falta de pocs segons pel descans amb xut des del córner i amb certa col·laboració del porter visitant.

Només sortir dels vestidors, el Castellar tornava a situar-se per davant (1-2) i, en una pèrdua actuant amb el porter jugador, els visitants anotaven el 1 a 3 (38’). Santy escurçaria distàncies per l’Iris al minut 39, però l’empat no arribaria.

Després de caure contra un dels aspirants a l’ascens, l’Iris Sol Casagemes es va poder recuperar diumenge passat rebent al cuer de la categoria, el Palau. El fet de no haver pogut puntuar contra el FS Castellar obligava al Futsal Iris a vèncer per continuar allunyant-se de la zona del descens.

Amb el mateix plantejament ofensiu, en els dos primers minuts de joc els verds es van avançar en dues jugades, una de Víctor i una de Jordio, posant ja el 2 a 0 en el marcador. Continuant amb el recital, Marc Lleixà marcaria el 3 a 0 al minut 7. Els jugadors del CFS Palau Solità i Plegamans 2007 eren incapaços de generar perill a la portaria local i amb prou feines es podien defensar dels atacs badalonins.

Pastor (15’) i Sergio (17’) posarien un contundent 5 a 0 en el marcador. A continuació, un xut del Palau des de camp propi sorprenia Alexis i significaria el 5 a 1 pel conjunt visitant (17’). Tot i així, els de Casagemes van continuar atacant i marcant tres gols més, Víctor va anotar un doblet i Ricard Fontrodona el tercer. L’Iris Sol Casagemes marxava al descans amb una renda molt consistent (8-1) i durant el segon temps no deixaria que el Palau s’endollés en cap moment.

A la represa, el guió del partit va ser el mateix. Els visitants van intentar sortir amb porter-jugador, però les deficiències en les transicions van propiciar tres pèrdues de pilota que van suposar tres gols més: Jordio, Víctor i Ñoño (11-1). A la recta final del partit es produiria el segon gol visitant (11-2), però seria clarament anecdòtic.

El proper dissabte, l’equip tindrà l’oportunitat de continuar sumant al pavelló municipal de Premià de Dalt (18:30h) i tornarà a jugar l’endemà (18:15h) al pavelló d’Arenys de Mar, per tal de recuperar l’últim partit que té pendent. Els verds són dotzens amb 10 punts, a sis de la zona de descens.