Álex Pastor anima a Albiol a donar-se de baixa del seu partit

  1
  84
  Fragment del cara a cara a Onda Cero

  Àlex Pastor, alcalde de Badalona i candidat pel PSC, ha recordat a Xavier Garcia Albiol que si tanta vergonya li produeix ser del Partit Popular, que es doni de baixa. Ho ha fet amb un vídeo recordant un moment del cara a cara que es va produir entre els dos en Onda Cero el mes de gener passat.

  El document que l’actual alcalde va entregar al candidat del Partit Popular anava dirigit al departament de baixes Partit Popular de Catalunya i diu el següent:

  “Jo, don Xavier García Albiol, amb DNI _________, afiliat al partit amb el número d’afiliació _________. Anuncio la meva retirada del partit, expresso la meva renúncia irrevocable i sol•licito que em sigui cursada la baixa així com retirada l’última quota pertanyent al pròxim període de facturació, al qual, com és lògic, no podré assistir com a afiliat. Motius: em fa vergonya”.

  Després dels mals resultats del Partit Popular a les eleccions generals, tant a Espanya com a Badalona, Albiol vol desmarcar-se de la seva marca, així es desprèn d’un video en el que el candidat del Partit Popular demana el suport de la ciutadania, independentment de la seva ideología, sota l’argument de que el vot va dirigit a la seva persona i no pas al seu partit, malgrat rebre la visita de la candidata del Partit Popular , Cayetana Alvarez de Toledo, el passat divendres als encants de Montigalà.. Per això, l’alcalde li ha recordat que encara no ha signat la carta perquè s’alliberi i deixi de ser company de viatge de Casado, Bárcenas, Aznar o Rato.

  1 COMENTARI

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí