Álex Pastor López presenta el nou Govern municipal

  0
  46
  Presentació Cartipàs II.JPG

  25/06/2018 – L’alcalde de Badalona, Álex Pastor López, ha presentat aquest dilluns 25 de juny l’estructura del nou Govern municipal que s’organitzarà en tres tinences d’Alcaldia. Els regidors que se’n faran càrrec són Teresa González com a primera tinenta d’Alcaldia; Jordi Subirana com a segon tinent d’Alcaldia, i Rubén Guijarro, com a tercer tinent d’Alcaldia. Tots els responsables del Govern municipal també assumiran competències en els sis districtes de la ciutat. 

  Nou cartipàs municipal

  Àlex Pastor López, alcalde i responsable de l’Àrea de Salut, Gent Gran i Cooperació; de l’Àrea d’Esports i Joventut, i també de Polítiques d’Igualtat.

  Teresa González, primera tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Recursos Interns, Participació i Habitatge que comprèn l’Àrea d’Hisenda i Recursos Interns; l’Àrea de Recursos Humans; l’Àrea de Participació, i Polítiques d’Habitatge. També serà la responsable de l’Institut Municipal de Serveis Personals (IMSP) i Badalona Serveis Assistencials (BSA).

  Jordi Subirana, segon tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat que comprèn l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme; l’Àrea de Cultura; l’Àrea d’Educació; l’Àrea de Serveis Socials; l’Àrea de Convivència i Mediació; i el Servei de Seguretat. També serà el responsable del Museu de Badalona, Rebasa, Patronat de la Música, Badalona Cultura i el Consorci Badalona Sud.

  Rubén Guijarro, tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Territori que comprèn l’Àrea de Govern; l’Àrea d’Urbanisme; l’Àrea d’Espais Públics i Mobilitat; i l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat. També serà el responsable de Marina Badalona, Badalona Comunicació i Engestur.

  Pel que fa als sis districtes de la ciutat, els regidors i la regidora responsables seran:

  Districte 1. (Canyadó, Casagemes, Centre, Dalt de la Vila, Coll i Pujol, Manresà i Progrés). Jordi Subirana. 

  Districte 2. (Sant Crist de Can Cabanyes, Sistrells, Lloreda, Nova Lloreda, Puigfred, La Pau i Montigalà Occidental). Teresa González. 

  Districte 3. (Montigalà Oriental, Canyet, Mas Ram, Bufalà, Bonavista, Pomar, Pomar de Dalt, Morera i Les Guixeres). Jordi Subirana.

  Districte 4. (La Salut, Sant Joan de Llefià, Sant Mori de Llefià i Sant Antoni de Llefià). Álex Pastor López.

  Districte 5. (Gorg, La Mora, Congrés, Can Claris i Raval). Teresa González.

  Districte 6. (Artigues, Sant Roc i El Remei). Rubén Guijarro.