‘Pascu’ i Morera arrenquen el somni de futbol platja amb el Roses

  0
  36
  DFaptTmXsAAFSVV.jpg

  Un cop finalitzada la temporada, el Seagull continua sent protagonista de l'actualitat gràcies al bon rendiment ofert per algunes de les seves jugadores en una disciplina diferent: el futbol platja. Anna Pascul i Carla Morera són les dues integrants del Roses Platja, el combinat català que enlluerna a Espanya i Europa.
   

  El proper compromís de l'equip dirigit per Xavier Reyes i Mònica Àriasi és la Copa Catalunya, que es disputarà a Torredembarra el cap de setmana del 14 i 15 de juliol. Amb la victòria en aquest torneig, les de la Costa Brava obtindrien el bitllet per participar en la Copa Real Federación Española de Futbol, que és el nom que rebrà aquesta edició la Lliga espanyola. Per tant, per repetir els èxits de la temporada anterior, el Roses està obligat a guanyar la Copa Catalunya per poder estar, el cap de setmana del 4 i 5 d'agost, a la competició estatal que encara no se sap on es disputarà.

  El Roses Platja va néixer el curs anterior i ja va participar en la Copa d'Espanya, amb un combinat format per jugadores que competeixen a Segona Nacional i el passat mes de març va participar en un torneig internacional a Portugal, on van caure a quarts de final i van obtenir una sisena posició. 'Pascu' va obtenir el campionat de Catalunya el curs anterior, sense la participació de Morera. La davantera blava va disputar amb Espanya l'Europeu, l'Euro Beach Soccer Cup, on va tancar el torneig en cinquena posició.

  Treure's el regust amarg de 2017
  En l'edició de la Lliga Nacional de Futbol Platja del curs anterior les 'gavines' van fregar el títol. El Roses es quedava a un sol triomf de ser campió, però en l'enfrontament pel títol les blaves van caure derrotades per l'AIS Playa San Javier (2-4).