Álex Pastor es mostra contundent contra les ocupacions il·legals

  0

  L’alcalde de Badalona Álex Pastor ha anunciat la convocatòria de la Junta Local de Seguretat, del que formen part els diferents cossos policials, pel 23 de gener, amb l’objectiu de fer front als casos de sobre consum elèctric.

  Una comissió formada per tècnics municipals i de la companyia Endesa han començat a treballar per poder disposar d’un mapa en el qual es detectin els punts de sobre consum elèctric per un ús irregular de la xarxa.

  Pastor ha indicat que s’actuarà de forma contundent contra les ocupacions il·legals i les connexions irregulars a la xarxa, i els que utilitzen els immobles per a activitats il·legals, com ara el conreu de drogues. L’alcalde ha reclamat la necessitat de reformar el codi penal, “L’any 2015 el govern de Mariano Rajoy, el PP d’Albiol, va fer una reforma en la qual l’ocupació il·legal passava de ser delicte greu a delicte lleu”. Això provoca que els agents tan sols puguin executar sancions administratives”.

  En els casos en els quals es detecti vulnerabilitat econòmica l’alcalde ha assenyalat que “ajudarem i acompanyarem mitjançant Serveis Socials i amb les empreses a aquelles famílies per tal de regularitzar el subministrament elèctric”

  Albiol es presentarà com a acusació popular

  El líder del Partit Popular Xavier García Albiol ha anunciat, en compareixença davant dels mitjans de comunicació, que es presentarà com a acusació popular en la causa oberta pel jutge contra els presumptes causants de l’incendi. Tres dels detinguts pels Mossos d’Esquadra es troben en llibertat amb càrrecs i amb la retirada del passaport, mentre que les altres tres persones són pendents de citació judicial.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí