Algunes de les persones detingudes van ser empadronades quan Albiol era alcalde

  0
  47

  Segons informa El Periódico de Catalunya, la família a la que el líder del Partit Popular a Badalona, Xavier García Albiol, li presentarà una querella criminal com a presumptes causants de l’incendi de Sant Roc, membres de la qual van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra,, va ser empadronada el gener del 2015, quan ell era l’alcalde de la ciutat, així ho assenyala un informe dels serveis socials.

  Aquest diari informa que es tracta d’una família romanesa d’ètnia gitana que va arribar a Badalona el 2004. L’avi, de 51 anys, va ser el primer a empadronar-se, arribant a viure en tres habitatges del barri de Sant Roc. El maig del 2011, moment en el qual Albiol guanya les eleccions municipals, s’empadronen a Badalona, l’àvia, de 49 anys, i el fill d’aquests, de 23 anys.Va ser el gener del 2015 quan aquesta família s’empadronava al pis incendiat aquest passat dia 5, afegint-se la parella del jove, de 22 anys, i una nena que en aquell moment tenia 2 anys. El propietari d’aquest habitatge, una societat de CaixaBank, va iniciar els tràmits de desnonament el 2016, sense que avui en dia s’hagi executat.

  Els informes de Serveis Socials indiquen que es tracta d’una família en situació de risc d’exclusió social, amb un únic sou fixe, el de l’avi, de 628 euros fins al mes de desembre, moment en el qual va finalitzar el seu contracte de treball, a més de patir problemes de salut, tant l’avi com l’àvia, pels quals rebien un tractament. La família també comenta, sempre segons aquest informe, que pagaven 200 euros a un home “per no tenir problemes”.

  En el moment de l’incendi del 5 de gener, al pis incendiat també hi havia de visita, un home de 35 anys, la seva parella de 16, embarassada, i una nena d’1 any, filla d’aquests

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí