Àlex Pastor proposa 50 noves places anuals de Guàrdia Urbana

  0

  L’actual alcalde de Badalona i candidat del PSC, ha presentat avui noves propostes per al pròxim mandat encaminades a millorar la seguretat de la ciutat.

  Com a primera mesura, destaca la contractació de 50 noves places de Guàrdia Urbana cada any, per a aconseguir incorporar fins a 200 agents nous en tot el mandat. Amb aquestes incorporacions es pretén revertir la tendència a la baixa d’agents de policia que es porta produint des del 2011, durant el mandat de Xavier García Albiol.

  L’objectiu principal d’aquesta mesura és tenir més presència policial als carrers perquè els veïns i veïnes de Badalona se sentin més segurs. A més, Àlex Pastor també vol ampliar la unitat motoritzada per tenir més agents patrullant amb moto pels carrers per a aconseguir intervencions més immediates.

  També s’aposta, a més, per la recuperació del cos de Bombers municipal per a actuacions més ràpides i per la col·locació de càmeres en els uniformes dels agents, així com més càmeres de seguretat en els punts més calents de la ciutat.

  Segons Álex Pastor “la seguretat és un tema que ens importa molt a totes les famílies i cal posar solucions damunt de la taula. Per a això, proposem convocar 50 noves places de Guàrdia Urbana cada any, fins a les 200 en tot el mandat”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí